O NAMA

~

Još je davne 1981. godine osnovan obrt pod nazivom Elda elektronika. Od tada pa do danas, Elda je postala jedna od vodećih tvrtki u području kemijske industrije.

EldaPharm proizvodi profesionalna sredstva za dezinfekciju ruku i površina koji dolaze u različitim zapremninama koje su prilagođene potrebama za sigurno poslovanje javnih ustanova i institucija, poslovnih subjekata , restorana, hotela, tvrtki kao i za održavanje čistoće i higijene Vašeg doma.

Zahvaljujući modernom proizvodnom pogonu i laboratoriju za kontrolu kvalitete, standardiziranima po normi HRN ISO/IEC-17025:2017, u koje je uloženo više od 30 milijuna kuna, kontinuirano pratimo kvalitetu naših proizvoda.

Misija naše tvrtke je spasiti barem jedan ljudski život. U ovome trenutku to znači i spriječiti jednog prijenosnika Covid-19 virusa i isključiti virus da slobodno kola. U tome nam pomaže iskusan tim visokoobrazovanih stručnjaka, kemijskih inženjera, inženjera farmaceutske tehnologije na čelu s vlasnicima, koji imaju više od 35 godina iskustva u poduzetništvu.

Vizija nam je postati svjetski lider u proizvodnji inovativnih dezinfekcijskih rješenja te učiniti svijet čišćim, sigurnijim, zdravijim i zaštititi ljudske živote!

Personalizirana usluga - Svaki naš klijent je jedinstven, te upravo iz tog razloga svakom klijentu pružamo personalizirano savjetovanje i uslugu. Naš tim stručnjaka kreira dezinficijense po Vašoj recepturi i Vaše recepte čuvamo u tajnosti. Možemo posebno dizajnirati naljepnice i pakiranje bočica koje najbolje odgovara Vašem brandu i marketinškim planovima.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

~

Dugogodišnje iskustvo i znanje te stalno praćenje trendova i tehničkih dostignuća jamstvo su kvalitete Eldinih proizvoda.

Uz svakodnevni rad na razvoju novih proizvoda kojima se trudimo osigurati čistoću i zaštiti zdravlje svih nas, vodimo brigu o zaštiti okoliša i naše proizvode ne testiramo na životinjama.

Elda visokokvalitetni dezinficijensi su proizvedeni u state-of-the-art postrojenju, te sredstva imaju široku paletu primjene u čišćenju i dezinfekciji ruku i površina u bolnicama, hotelima, restoranima, školama, tvrtkama i drugim institucijama.

Responsive image