INOVACIJE

~

Od početka krize izazvane COVID-19, antiseptici su postali jedno od učinkovitih rješenja u zaštiti od opasnih virusa i bakterija, a dostupno je svakom od nas. U stvarnosti, korištenje antiseptika u ambalaži bočice dosta je nepraktično.

Predstavljamo vam novi inovativni proizvod u svijetu dezinfekcije. To je praktični dozator antiseptika koji će, osim što je higijenski vrlo prihvatljivo rješenje, biti dizajniran tako da se uklapa u svakodnevnu upotrebu. Oblik je pametno dizajniran da stane u vaš dlan, a dolazi u zapremnini od 30 ml, što je dovoljno za 235 puta korištenja s jednim punjenjem.

Jednostavan za rukovanje, čini ga savršenim uređajem za dezinfekciju, a u isto vrijeme nije nametljiv i odgovara bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Najbolje mjesto za stavljanje raspršivača je u području struka, kako bi bio u najboljem položaju u odnosu na ruke te na taj način osigurao maksimalnu zaštitu od neželjenih virusa i bakterija. Polaganjem dlana na dozator i pritiskom silikonske tipke palcem, dobit ćemo optimalnu količinu antiseptika dovoljnu za dezinficiranje oba dlana. Još jedna prednost ovog inovativnog proizvoda je mogućnost ponovnog punjenja što ga čini ekološki i financijski najisplativijim rješenjem.

Responsive image
Responsive image